dijous, 5 de desembre del 2013

Word


Ho sabem tot del Word?

Avui a la classe de G-TIC, hem estat treballant amb Microsoft Word, m'he adonat de que moltes de les coses que ens deia el professor no les sabia. Especialment ens ha ensenyat a fer 3 maneres de citacions. 

Hi ha 3 maneres de poder fer citacions en el Word, són les següents:

1.És necessari citar l’autor, el nom del llibre i també l’any en el que s’ha publicat.

Per poder fer això primer de tot, haurem d’anar a “referències” i afegir una cita. Desprès, agregar una nova font i seguidament completar els apartats de noms i cognoms, títol, any, ciutat i editorial.
Una vegada fet això, haurem de seleccionar com volem que sigui la nostra bibliografia, és a dir, si volem que sigui estil APA, 5 edició, o bé ISO 690. Finalment, l’haurem de posar com a “trabajos citados”.

2. Una vegada ja ha estat citat l’autor hem d’anar a referències i afegir una cita, i seguidament omplir el nom i cognoms de l’autor, el nom del llibre, l’any de publicació i l’editorial. Si anteriorment ja hem citat en la frase l’autor, haurem d’anar a referències per editar-ho. Finalment, podem eliminar l’autor i el títol.

3. Per fer una bona referència d’allí on hem extret una cita, s’han de seguir uns passos.
Primer de tot, si la cita es curta haurem de copiar-la entre cometes, si no s’haurà de canviar el tamany de la lletra i també els marges. Després haurem d’escriure el número de la pàgina i eliminar el títol i l’autor.

Avui el Jordi, també ens ha ensenyat a utilitzar el teclat.

  1. Control + inici, ens portarà a dalt de la pàgina
  2. Control + fin, ens portarà al final de la pàgina
  3. Control + enter, serveix per canviar de pàgina
  4. Control + fletxes amunt o avall, serveix per canviar de paràgraf
  5. Control + fletxes dreta o esquerra, serveix per saltar de paraules
  6. Per canviar la lletra, estil o el tamany caldrà seleccionar solament una paraula i amb el botó dret premem  actualitzar.                               
Ens ha servit d'una gran ajuda, ja que aixi podem anar més ràpid. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada