dimarts, 3 de desembre del 2013

Tots ho podem aconseguir

Avui he presentat el meu treball d'identitat i territori amb la meva companya: Marina Vives.

El nostre treball d'identitat i territori, l'hem anomenat: "Tots ho podem aconseguir", ja que hem parlat de les nostres experiències amb persones amb una discapacitat física.

Tot va començar, quan a la classe de GTIC, el Jordi ens va dir que havíem de fer aquest treball per parelles. Com era el començament de curs, tampoc coneixia a molta gent, i vaig veure a la Marina, i li vaig preguntar si tenia parella per fer el treball, com hem va dir que no, doncs vam decidir fer-lo juntes. Una vegada decidit de fer-lo juntes, vam quedar un divendres per a poder parlar i veure que teníem en comú i així poder escollir un tema del treball.

Havia de ser alguna cosa que ens identifiques a les dos. Com ja he dit abans, era començament de curs i no ens coneixíem, per tant, encara era més difícil, però parlant,  vam veure que les dues teníem en comú amic o amiga amb una discapacitat física. Per tant, vam decidir que volíem viure una experiència juntes, amb persones amb una discapacitat física realitzant un esport.

Bé, quan vam decidir que volíem viure una experiència juntes vam començar a buscar informació, i primer de tot vam trucar a l'Institut Guttman, però ens van dir que ells no realitzaven events esportius. Però, ens van donar el contacte de Jearson Galarraga, que és un representant de l'Associació ECOM. Ells ens van concertar una entrevista, però les activitats que ens van proposar de fer, tampoc era el que buscàvem. Per tant, ens va dir que ens podia proporcionar el contacte de Diego Lozano, responsable de la Federació Catalana d'esports per a persones amb una discapacitat física.

Quan vam poder contactar amb Diego Lozano, ens va dir que si volíem podíem anar a l'escola esportiva de Cornellà a participar en un entrenament de basquet. Així doncs, vam decidir que era una molt bona oportunitat, i vam anar. Va ser una experiència inoblidable, ja que tant a la Marina com a mi ens va fer madurar, i alhora ens va servir per poder ajudar i comprendre millor als nostres amics.

Finalment, aquí he posat el Prezi que nosaltres vam fer.


             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada