dissabte, 14 de desembre del 2013

LL

Ahir a la classe de COED, la Rosa ens va proposar un exercici per poder mirar si fallem a l'hora de pronuncia la LL, o si ens costa pronunciar-la en alguna posició. L'exercici que vam fer va ser el següent: 

Primer de tot, la Rosa ens va fer la següent pregunta: Qui pronuncia bé la LL?, algunes persones van respondre que no, i d'altres que si. Per tant, el que vam fer va ser, fer dues files, una d'elles era de les persones que havien dit que no, i l'altre de les que havien dit que si. 
Seguidament, la Rosa va anotar tres paraules a la pissara de l'aula. Aquestes tres paraules contenien la doble ela, però en diferents posicions de la paraula. L'objectiu d'aquest exercici era saber realment si fallàvem en una posició en especial, en totes, o també hi van haver casos que era per manca d'esforç. 

Amb aquest exercici vam poder veure si la nostra pronunciació era correcte o no, i també va servir per poder ajudar en aquells companys que els i costa. A les persones que els i costa, la gran majoria era perquè  a casa seva parlen castellà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada