dimarts, 10 de desembre del 2013

Diari de seminari:

"Sólo es el principio"


Avui a l'hora de seminari hem anat al Auditori, juntament amb els altres seminaris per veure una pel·lícula que s'anomena: "Sólo es el principio". Aquesta pel·lícula és en francès, però l'han posada subtitulada en castellà.

En aquesta pel·lícula els protagonistes són els alumnes, que tenen uns 4 o 5 anys, amb l'ajut de la professora van reflexionant sobre temes del dia a dia, com ara la pobresa, l'amor, les parelles, la mort o la llibertat. 
És molt interessant el paper que fa la mestra a l'hora de parlar sobre aquets temes, sobretot perquè fa preguntes a partir de coses que diuen els nens, i els fa reflexionar i pensar el perquè de les coses. També em sembla molt correcte que la professora no diu en cap moment això està bé o això està malament, ja que són reflexions dels alumnes i s'han de respectar. 

Amb aquesta pel·lícula et fa canviar l'idea que tenim nosaltres de la filosofia, ja que en moltes escoles no parlen d'aquets temes com es pot veure en la pel·lícula, i penso que és una bona metodologia d’aprendre la filosofia des de ben petits.

A continuació podreu veure un petit tràiler: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada