dissabte, 2 de novembre del 2013

Que és el Land Art?



El Land Art és una tendència de l'art contemporàni que utilitza els marcs i els materials de la naturalesa. Les obres no es situen en el paisatge, sinó que el paissatge és el mitjà de la seva creació. Generalment, les obres es troben a l'exterior, lluny de la civilització i són susceptibles de patir canvis naturals.

La seva finalitat és produir emocions plàstiques a l'espectador. El princi fonamental del Land Art és alterar, en sentit artístic, el paissatge, per produir el màxim d'efectes i sensacions a l'obstervador. Es pretèn reflectir la relació entre l'home i la terra.




El procès de la nostre obra i l'entorn:

Nosaltres, vàrem buscar un parc on poguéssim estar envoltades de la naturalesa, per així poder realitzar la nostra obra de Land Art.
Vam escollir les fulles ja que estem a la tardor. Pensem que tenen una textura interessant ja que és rugosa i quan la fulla és seca fa un soroll força característic.
Hem triat aquest parc, ja que, ens va semblar un lloc mol adequat per les tonalitats de verd i la quantitat de fulles que hi havia degut a la Tardor.
Finalment, vam escollir el tronc ja que és l'element més semblant que vam trobar per poder representar la mort, pels seus tons forts, ja que produeixen tristesa.




Què hem après?

El que hem après d'aquest treball és que la naturalesa és molt important, i per tant es té que cuidar. Amb la naturalesa hi han molts recursos per descubrir i crear un obra de Land Art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada