dijous, 31 d’octubre del 2013

Prezzi



A la classe de G-TIC, hem començat a treballar amb un nou programa anomenat Prezzi. El Prezzi és un programa de presentacions com el Power Point, però és més dinàmic i alhora original, ja que permet una visió més apropada o més allunyada de la zona de presentació.

Prezzi s’utilitza com una eina de presentació d’intercanvi d’idees, ja sigui de forma lliure o estructurada. També permet compartir-ho, de manera que més d’una persona pot estar-hi treballant.
En l'àmbit educatiu aquesta eina permet ensenyar als alumnes unes bones habilitats comunicatives, ja que és un programa de suport molt útil per a un discurs. També cal destacar que aquest programa ofereix dues llicències, l'Edu Enjoy I L'Edu Pro, destinades exclusivament a l'ús educatiu. 

Però per utilitzar-ho, primer de tot ens hem d’haver registrat i fer un usuari privat en l’àmbit educatiu. I això és el que hem fet avui a la classe. Ens hem estat registrant, i una vegada registrats, el Jordi ens ha dit que havíem de fer el nostre primer Prezzi. Aquest primer Prezzi, havia de tractar sobre la família.


Aquest és el meu prezzi: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada