dijous, 31 d’octubre del 2013

Anàlisi de bloc

Aquesta entrada la dedico a l'Escola Pla de l'Avellà, de Cabrera de Mar.

He decidit analitzar el bloc d'aquesta escola ja què és un dels proposats pel professor de G-TIC. Me decantat per aquest per l'estructuració del bloc, ja que està molt ben organitzat i tot molt ben especificat. 

Just a l'entrar en el bloc tenim les entrades més important per l'escola com ara: els horaris que fa l'escola i les excurcions que es faràn aquell mes (incluint el presupost d'aquestes), és una manera que els pares puguin estar informats en tot moment. A mesura que he anat experimentant el bloc, he vist que dalt de tot tenen diferents pestanyes, ja que és una manera de tindre més organitzada la informació i que poden ser del nostres interès. A més a més, és força útil pel que fa els pares.

També m'he fixat en que tenen la normativa de l'escola i la metodologia a la vista de tothom, ja que així et pots fer una idea més clara de com treballen. 


Aquesta escola fa públiques les festes de calendari escolar, és algo important pels pares, ja que es poden organitzar millor, i també els professors poden estar al corrent del que es farà a l'escola. 

També he pogut observar que els continguts que tenen en el bloc són documents word, és a dir, documents escrits. A la part dreta del bloc tenen subapartats que fan referència als diferents cicles, i si cliquem per exemple a "cicle mitjà", ens surten fotografies i vídeos que també publiquen. 


He arribat a la conclusió que aquest bloc està dirigit a pares de l'escola, però també a pares que estiguin interessats en portar als seus fills en aquest centre. 

Us poso el link del bloc d'aquesta escola aquí per si voleu consultar-lo: 

http://escolapladelavella.blogspot.com.es/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada