dimecres, 25 de setembre del 2013

Les webquests

Edu3.cat

Les WebQuest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza recursos d'Internet. És una eina que promou el treball cooperatiu, l'autonomia i avaluació dels estudiants mitjançant un proces d'aprenentatge. Consisteix en la creació d'una pàgina web on un grup de persones poden aprendre tant individualment com a nivell cooperatiu. 
Els alumnes treballen seguint les indicacions de la web, però amb la finalitat de fer una auto-evaluació per tal de fer veure als alumnes quina és la feina que han fet amb aquesta eina.






COM PENJAR UN VIDEO AL BLOC?

Aquest vídeo de les webquest és el primer que he penjat en el meu bloc. Sabeu com he penjat el vídeo?

Bé, peels que no sabeu com penjar un vídeo al bloc ara us ho explicaré. 
Primer de tot heu de crear-vos un bloc i seguidament clicar a "nova entrada" que ho trobareu a la part d'adalt a la dreta. Després heu d'anar a la pàgina on heu trobat aquest vídeo que voleu compartir en el bloc, en aquest cas jo he anat a : edu3.cat. Una vegada hem anat a buscar el vídeo em de buscar una pestanya on surti "Embedir", clicar-hi i copiar el link sencer que us sortirà al costat. Seguidament, heu de anar al vostre bloc i canviar el "redactar" per "HTML" i enganxar el link que em copiat abans. 


Una vegada fet aixó ja podreu publicar el vídeo al vostre bloc, però un dels problemes que us podeu trobar és el tema del tamany del vídeo. Per arreglar aixó haureu de tornar a entrar a la publicació i clicar a "HTML", aquí haureu de buscar les paraules "height" i "width" i canviar els números de manera que siguin més o menys proporcionals i anar provant fins que encaixi en la mida del bloc.

Benvinguts al meu blog


 Hola, em dic Núria. Aquest any començo el grau d'Educació Infantil a la Universitat Ramon  Llull. He creat aquest blog a la classe de G-TIC per poder compartir amb tots  vosaltres noves experiències.